Home Over ons

Over ons

Door Allemaalbeestjes

Wij geven raad bij het zorgen voor alle soorten huisdieren

Wie zijn wij?

De online webshops worden overspoeld met nieuwe producten en nieuwe merken. Het wordt steeds moeilijker om te weten of een product kwalitatief is, of het gewoon om goedkope brol gaat. Met AllemaalBeestjes.be doen we onderzoek naar al deze producten en bieden we geschreven vergelijkingen aan. Zo kan je ook zonder het product in handen te hebben een goede keuze maken.

Allemaalbeestjes maakt gebruik van dierenliefhebbers en -experten om artikels op te stellen. Zij delen hun kennis en geven mee waar jij als diereneigenaar op moet letten. Ze maken een vergelijking van de beschikbare producten en bespreken de voor- en nadelen.

Zo kan jij het juiste product kopen. Eén dat past bij jouw diertje, binnen jouw budget, en aangepast aan jouw levenssituatie. AllemaalBeestjes is gemaakt voor jullie, de lezer. Onze reviews zijn onafhankelijk en gebaseerd op uitgebreid onderzoek. We aanvaarden geen compensatie in de selectie van onze producten. Een merk kan met andere woorden niet betalen om in een artikel te verschijnen.  

Neem een kijkje naar ons team en zie wie er allemaal aan AllemaalBeestjes werkt.

Redactionele richtlijnen

Al onze content wordt nagekeken om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze normen. We willen onze lezers namelijk voorzien van informatie waarin ze kunnen vertrouwen. Alles wordt geschreven door copywriters die expert zijn in het domein waar zijn over schrijven.

We linken zorgvuldig naar externe bronnen en misleiden u niet met clickbait, pop-ups of minderwaardige reclame. Ons doel is om u te helpen en daarom draaien we niet rond de pot. Onze teksten zijn eenvoudig om te lezen en komen naar de kern van de zaak.

Onze reviews zijn onafhankelijk en gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Als je op links klikt in onze content kan het zijn dat we een commissie verdienen op jouw aankoop. Maar we aanvaarden geen compensatie in de selectie van onze producten. Een merk kan met andere woorden niet betalen om in een artikel te verschijnen.

Advertentiebeleid, privacy en cookies

Om onze lezers van een veilige en aangename omgeving te voorzien nemen wij enkele maatregelen voor onze website. Om de website gratis te houden maken wij soms gebruik van affiliate links. Het is ook mogelijk om af en toe een advertentie tegen te komen, al houden we deze zo beperkt mogelijk.

Meer over advertenties, tracking of cookies kan je vinden in onze privacy policy.