Home Kattennamen 60 beste poezennamen

60 beste poezennamen

Series, films, bekende katten of iconische namen, haal inspiratie uit onze 60 poezennamen

Door Allemaalbeestjes

Poezennamen kunnen overal vandaan komen. Ze kunnen worden geïnspireerd door bekende series of films, maar ze kunnen ook puur gebaseerd zijn op het uiterlijk van de betreffende poes. Misschien heeft jouw poes witte pootjes, een vlekje op haar kop of een opvallende, witte vacht.

Sommige mensen kiezen een naam uit voor hun kat die ze simpelweg mooi vinden klinken. Per persoon verschilt het uiteraard maar net welke soort bron van inspiratie voor poezen namen het meest aanspreekt. Je moet je gekozen poezennaam zelf ook sprekend en leuk vinden.

Poezennamen, een naam voor je kattin

Het leukste is om een poezennaam te kiezen waar je echt wat mee hebt. De naam van een karakter van je favoriete serie bijvoorbeeld, of een ingrediënt van je lievelingsgerecht. De naam van je favoriete kunstenaar, je favoriete geur of kleur, of zelfs je favoriete merk: met namen voor je poes kan je alle kanten op. Daarom is het zo leuk om ze te verzinnen.

Poezen zijn bijzondere beestjes. Ze kunnen enorm speels en energiek zijn. Hierdoor kunnen ze constant aandacht van je vragen, je kopjes geven en de hele dag achter je aanlopen. Sommigen zijn lui en doen over het algemeen niet zo veel. Weer anderen zoeken juist constant naar iets nieuws om te doen, of dit nou spelen is of het observeren van mensen of andere katten.

Bij elke poes past een andere naam. Daarom bevat deze lijst 60 vrouwelijke kattennamen die geschikt zijn voor poezen met een verschillend uiterlijk en een verschillend karakter. Deze namen komen van verschillende inspiratiebronnen: onder andere films, series en artiesten, maar ook de natuur, voedsel en culturen.

1 – Luna

2 – Pip

3 – Nala

4 – Bloesem

5 – Lola

6 – Daisy

7 – Peggy

8 – Rosje

9 – Bambi

10 – Cleo

kattennaam vrouwtjes

11 – Ziggy

12 – Hazel

13 – Bo

14 – Kiwi

15 – Dikkie

16 – Miep

17 – Besje

18 – Xaviera

19 – Haarbal

20 – Loes

mooie poezennamen

Nog originele en mooie poezennamen

21 – Saar

22 – Binky

23 – Lilou

24 – Nijn

25 – Venus (godin)

26 – Pien

27 – Truffel

28 – Ebbie

29 – Oasis

30 – Echo

naam voor poes vrouw

31 – Lulu

32 – Sokje

33 – Kruimeltje

34 – Augurk

35 – Polka

36 – Poppy

37 – Otje

38 – Dinky

39 – Lotus

40 – Sultana

41 – Cheeta

42 – Babbel

43 – Pluk

44 – Isa

45 – Floor

46 – April

47 – Brokje

48 – Yoki

49 – Spikkel

50 – Coco

poezennaam voor katten vrouwtjes

51 – Lucy

52 – Kitty

53 – Lily

54 – Nala

55 – Froes

56 – Poesi

57 – Kookie

58 – Princes

59 – Katty

60 – Zoe

kattennaam kattin

Heb jij betere lijstjes? Ken jij een andere grappige kattennamen, stuur ons dan een mailtje op hello@allemaalbeestjes.be of neem contact via de contact pagina.

Tot zover onze lijst kattennamen voor vrouwtjes. Wij zullen onze lijsten tijdelijk aanvullen om te zien dat relevante/nieuwe namen hier ook in verschijnen.

Ook interessant